Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Explorair 3L Dámské Lyže bunda

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Oblíbené produkty

Popis

Připravte se na vzrušující svahy s dámskou lyžařskou bundou Scott Exploair 3L, která je odolná proti vodě a větru. Její vnitřní bouřková léga a nastavitelná kapuce poskytují výjimečnou ochranu před nepřízní počasí a zajišťují maximální pohodlí při vašich lyžařských dobrodružstvích. Zažijte bezproblémový transport s batohem, protože plně podlepené švy bundy a bezešvá ramena eliminují tření a nepohodlí. Tato lyžařská bunda, vybavená ochranou kůže proti oděru a nastavitelným pasem, v sobě spojuje praktičnost i funkčnost. Kapsy na zahřátí rukou a plné větrání v podpaží udrží vaše končetiny v pohodlí a regulují tělesnou teplotu. Díky nastavitelnému lemu, manžetám a vnitřní bezpečnostní kapse řeší bunda Explorair 3L všechny vaše potřeby na horách.

Lehký materiál o hmotnosti pouhých 470 gramů vám nebude bránit v obratnosti při lyžařských výkonech. Kapuce je na bundě pevně připevněna, přesto zůstává vysoce přizpůsobivá, aby se do ní vešla vaše helma, a zajišťuje tak pohodlné nošení. Mezi další funkce patří kapsa na skipas a pozoruhodná odolnost proti vodnímu sloupci dosahující až 28 000 milimetrů.

Materiály neobsahují PFC a obsahují recyklované složky. Iniciativa Wir Denken Um vystihuje závazek společnosti Scott k šetrnému zacházení s životním prostředím.

Specifikace

Extra Funkce:
Hand warming pockets, Adjustable waist
Typ:
Hard shell
Aktivity:
Alpské/sjezdové lyžování, Snowboard
Vodotěsnost:
28000mm
Konstrukce látky:
3vrstvá
Odvětrávací otvory na zip:
Armpit Ventilation Zips
Ekologicky nezávadný produkt:
DWR — bez PFC
Určení:
Pro ženy

Od stejné značky

Ukázat vše

SkatePro