Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

WC e.Race Team SW Lyže + JRS 7.5 GW CA Vázání

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Popis

Lyže Head WC e.Race Team SW + vázání JRS 7.5 GW CA

Lyže Head WC e.Race Team SW + vázání JRS 7.5 GW CA jsou ideální pro mladé lyžaře, kteří chtějí své závodní dovednosti posunout na vyšší úroveň. Tyto lyže mají lehkou a odolnou konstrukci s dřevěným a grafenovým jádrem pro výjimečný výkon a kontrolu. Lyže mají úzký pas o šířce 67 mm, což je ideální pro závodění a carvingové oblouky na upravených sjezdovkách. Rádius 10,8 m zajišťuje skvělé zahájení oblouku a kontrolu, takže jsou tyto lyže ideální pro středně pokročilé a pokročilé lyžaře.

Lyže jsou také vybaveny technologií Head EMC (Energy Management Circuit), která snižuje vibrace a zajišťuje hladkou a stabilní jízdu. Skluznice UHM C zajišťuje rychlý a konzistentní skluz, díky čemuž jsou tyto lyže ideální pro závodění a trénink.

Lyže jsou dodávány s vázáním JRS 7.5 GW CA, které je ideální pro mladé lyžaře. Toto vázání se snadno nastavuje a poskytuje bezpečné a pohodlné nošení. Jsou kompatibilní s botami GripWalk, takže se do nich snadno nasedá i vysedá.

Celkově jsou lyže Head WC e.Race Team SW + vázání JRS 7.5 GW CA skvělou volbou pro mladé lyžaře, kteří chtějí zlepšit své závodní dovednosti. Nabízejí výjimečný výkon a kontrolu, takže jsou ideální pro závodění i trénink.

Specifikace

Šířka:
111/67/95 mm
Šířka lyže pod vázáním:
67mm
Vhodné pro:
Racing
Schopnosti:
Začátečník, Středně pokročilí, Pokročilí
Rádius:
10.8m
Materiál jádra:
Dřevo, Graphene
Vázání:
Zahrnuto
Druh Vázání:
GripWalk Junior Binding
Kompatibilní s botami:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
DIN nastavení:
2 - 7.5
Extra vlastnosti:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Délka vázání:
191-290mm
Ukázat vše

SkatePro