Zboží je bohužel momentálně vyprodané a není jisté, kdy bude opět dostupné. Zobrazit podobné produkty
×
Menu

Honey Badger Freestyle Lyže

Položka vyprodána. Nelze doručit
Obdržíte email, když bude výrobek zpátky na skladě

Popis

Lyže Line Honey Badger Twin Tip jsou dokonalou zbraní pro milovníky parku a freestyle lyžaře všech úrovní. Tyto lyže jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezkonkurenční výkon v parku a na railech, a jsou ideální pro ty, kteří rádi posouvají hranice a posílají to ve velkém.

Díky univerzální šířce pasu 92 mm nabízejí lyže Honey Badger Twin Tip dokonalou rovnováhu mezi nadnášením a kontrolou. Technologie 5-Cut Multi-Radius Sidecut zajišťuje plynulé a snadné oblouky, které vám umožní snadno proplouvat parkem.

Vzorek Symmetric Flex lyží poskytuje konzistentní a předvídatelný pocit, zatímco přidaná zesílená špička a patka zvyšují odolnost, takže můžete s jistotou zvládnout jakýkoli prvek.

Lyže Line Honey Badger Twin Tip jsou vyrobeny z vysoce kvalitního dřeva, jsou lehké a výjimečně pevné, což zajišťuje maximální odezvu a kontrolu. Jsou ideální pro středně pokročilé až pokročilé lyžaře, kteří chtějí své parkové lyžování posunout na vyšší úroveň.

Nenechte si ujít příležitost odhalit svůj skutečný potenciál s lyžemi Line Honey Badger Twin Tip. Vezměte si svůj pár ještě dnes a zažijte vzrušení ze zvládnutí parku jako nikdy předtím!

Specifikace

Year model:
23/24
Šířka:
120/92/116 mm
Šířka lyže pod vázáním:
92mm
Vhodné pro:
Park
Schopnosti:
Středně pokročilí
Rádius:
19m
Váha - pár:
1661 g
Materiál jádra:
Dřevo
Profil:
Twintip
Vázání:
Není zahrnuto
Extra vlastnosti:
5-Cut Multi-Radius Sidecut, Symmetric Flex
Určení:
Pro muže, Pro ženy, Unisex
Ukázat vše

SkatePro